Моделът Катрин Вачева разкри най-любопитния момент от  световния конкурс Мис

...
Моделът Катрин Вачева разкри най-любопитния момент от  световния конкурс Мис
Коментари Харесай

Катрин Вачева разкри огромна драма на „Мис жена на вселената 2018” в Колумбия

Моделът Катрин Вачева разкри най-любопитния миг от  световния конкурс „ Мис жена на вселената 2018 ” в Колубмия. Нашенката завоюва първото място, само че в „ На кафе ” по Нова Тв разкри голяма драма на финала.

Ето какво призна Вачева пред Гала:

„ Когато започнаха да афишират финалните резултати, помислих, че съм отвън четворката. Не знаех испански и по този начин ми се стори. Приятелят ми призна по-късно, че съм направила обезверена финзиономия и той спрял да снима. В един миг споделиха „ България ”. Аз не разбрах какво се случва и останах на място. Втори път споделиха „ България ”, и тогава колежката ми сподели, че аз съм първа. Отидох на почетната стълбичка, сложиха ми короната и ми дадоха лентата. Краката, обаче към този момент не ме държаха и изпуснах празненството.

После, в резултат на храната имах стомашни проблеми и два дни ме лекуваха в болница. Бях на системи, само че лекарите не знаеха британски и беше мъчно. ”



Вачева разкри още, че е театралничила на сцената с пиринска носия, която е ръчно направена и рокли на наш дизейнер, които впечатлили всички.



В един миг тя хвърлила и български рози към журито, за които получила бурни аплодисменти от многочислената аудитория.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР